Tuesday, 16 August 2011

Angkara Dadah, Wanita Cantik Dan Seksi Ini Jadi Hodoh


dekat malaysia artis main dadah akan lingkup macam salim, jamal abdilah dan radhi oag. yang jenis simpan banyak2 boleh kene penjara like benjy. tapi benjy gemuk tak macam penagih yang lain. kalau dekat luar negara drug is legal thing. aku penah nampak gamba perhiasan dekat rumah snoop dog dadah dalam dulang letak atas meja. giler betol. tapi yang sedih nya bila layan dadah tak reti nak control akan menyebabkan muke korang jadi macam ni.



you see. thats why goverment make drug illegal in our country. we dont want to see zombie in our country.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Archive

LinkWithin

LinkWithin

PunchTab