Thursday, 28 July 2011

Rajagobal Terharu Datuk Najib Berikan Kata Semangat Buat Skuad Malaysia


Datuk Seri Najib Tun Razak

KUALA LUMPUR - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak sempat meluangkan masa bertanya khabar kepada skuad Harimau Malaya, sekali gus memberi suntikan semangat menjelang perlawanan getir menentang Singapura hari ini.Malaysia Head Coach
Datuk K.Rajagobal

Najib tidak bersemuka secara langsung dengan para pemain tetapi panggilan telefon yang dibuatnya kepada jurulatihnya, Datuk K. Rajagobal membuktikan betapa beliau mengambil berat perlawanan malam ini.

"Panggilan itu membuatkan saya terharu. Perdana Menteri memberitahu beliau dan seluruh rakyat Malaysia akan menyokong padu di belakang kami. Perdana Menteri juga memaklumkan beliau tidak berkesempatan datang ke stadium esok (hari ini) kerana akan berada di Kedah untuk program bersama rakyat, tetapi beliau berjanji akan menyaksikan perlawanan bersama 10,000 rakyat di situ.

"Saya menyampaikan pesanan beliau kepada pemain-pemain dan nyata semangat mereka kian membara selepas mengetahui panggilan Perdana Menteri itu," katanya kepada pemberita ketika ditemui semalam.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Archive

LinkWithin

LinkWithin

PunchTab