Sunday, 7 August 2011

Contest Aidilfitri | Hosting, Domain, Duit Raya



ItsMeSaiful dengan pertama kalinya ingin mencuba contest yg dibuat oleh blogger Mamat. Contest ni mudah je korang just cari gambar2 yang menarik dan wat 1 entry tajuk 'Contest Aidilfitri | Hosting, Domain, Duit Raya'. Gambar adalah bebas asalkan menarik dan mampu membuat hati yg melihat tertarik sbb pemenang akan ditentukan 90% melalui 'LIKE' di facebook. Hadiahnya amat menarik, tgok dibawah . . .

1) Hosting + Domain 1 year ( Space 5GB, Bandwidth 50GB )
2) Satu Domain 1 year ( .com .net .org )
3) Kain Baju Melayu untuk sepasang  (boleh guna untuk raya tahun depan )
4) RM20.00 money in the bank
5) RM10.00 money in the bank
6) Tudung/Shawl Sweet Pashmina  (di sponsor oleh Eyna-Sweettudung <–klik for detail)
7) Header / Banner (di sponsor oleh illustrasiaku.com)
8- Iklan di Cerita Mamat selama sebulan, Premium.
9) Review blog oleh Cerita Mamat bagi gambar & caption terbaik I. Contoh review di SINI.
10) Review blog  oleh Syafiq Salim bagi gambar & caption terbaik II. Contoh review di SINI.
Amacam, menarik? Kat bawah ni adalah gambar yang menarik pada aku . .
Caption : Ini adalah motor pertama yang mempunyai 9 tempat duduk tapi xjamin cukup 9 orang ke xyg sampai ke destinasi tu nanti. . hehe

Mintak tolong like gambar ni yer :


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Archive

LinkWithin

LinkWithin

PunchTab