Tuesday, 16 August 2011

Faizal Hot FM Tunjuk Isyarat 'FUCK' ?


Nak tergelak tengok gambar terlampau Faizal Ismail menunjukkan isyarat lucah (fuck). Di dalam gambar kelihatan Faizal Ismail atau lebih dikenali dengan nama Faizal Panggilan hangit Hot FM dengan slumber menayangkan jari tengahnya kepada camera. 

Gambar yang sedang hangat tersebar meluas di dunia maya ini tak dapat aku nak pastikan sama ada ia adalah gambar tulen ataupun gambar edit photoshop kerana photonya brsaiz kecil. Biasanya Photo kecik-kecik ni adalah photo palsu, sebab kalau dibuat besar-besar senang nak kantol he he he.

Tapi kalau difikirkan secara logik, takkanlah Faizal nak buat perangai tak senonoh macam tu depan budak sekolah betul tak? Tambahan pulak Fara Fauzana pun ada di situ malah tidak menunjukkan sebarang reaksi negatif terhadap Faizal. 

Adakah mungkin Fara Fauzana tak perasan isyarat tangan Faizal itu? Atau mungkin Faizal sendiri tak sedar tangannya secara tak sengaja menunjukkan isyarat Lucah? Ataukah Fafau dan Faizal dua-dua tak perasan? Maka sekiranya Fafau, Faizal, budak sekolah dan semua orang yang ada kat situ tidak ada sorang pun yang perasan, maka aku anggap perbuatan ini tidak disengajakan, ataupun memang gambar edit 'kedai photo' (photoshop).


P/S : Jangan mudah percaya, gambar ini mungkinsudah di edit oleh pihak tertentu. Jika anda ada gambar yg ori sila la postkan ke page ItsMeSepul yer. .

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Archive

LinkWithin

LinkWithin

PunchTab