Thursday, 4 August 2011

Ular Berkepala Lima Di Mangalore, India


Kalau korang ingat, dulu ada gambar yang dikongsikan dari emel, FaceBook dan blog iaitu gambar ular berkepala tujuh. Aku tak postkan gambar tu sebab ramai orang berpendapat ianya hanyalah hoax atau palsu, gambar ular tersebut pun nampak macam patung. Namun beberapa hari lepas aku jumpa post berkenaan ular berkepala lima. 

Bezanya kali ni ianya nampak real dan dikatakan ular tersebut ditemui di Mangalore, Kamataka, India. Walaupun tak dapat kepastian, namun majoriti blogger percaya ianya gambar sebenar dan ular tersebut memang betul-betul wujud, maklumlah sekarang banyak photoshop. Harap tak lama lagi akan ada video pasal ular ni bagi mengesahkannya lagi, kalau korang search sekarang pun jumpa video, cuma ia slideshow je. Useless for a prove.






Kat bawah ni gambar ular berkepala tujuh yang dikatakan palsu. Wallahuallam.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Archive

LinkWithin

LinkWithin

PunchTab